Over ons
Dirk Heuff & Ies den Daas

1 + 1 > 2

Dirk Heuff en Ies den Daas kennen elkaar al geruime tijd. Uit een gedeelde passie voor de menskant van ondernemers en ondernemingen is Spinnaker Ondernemerscoaching geboren. Samenwerken betekent voor Dirk en Ies bouwen op elkaars kwaliteiten, aanvullen van valkuilen, continue feedback, sparren over innovatie in coaching, focus op klant met als doel de beste coach voor de ondernemer te zijn.

Dirk Heuff

Business Development is mijn vak dat ik benader vanuit een breder bedrijfskundig perspectief. Ondernemen is voor mij vooral samenwerken en mensenwerk. Dat is ook de reden dat krachtige ondernemers kiezen voor mijn coaching vanwege de hands-on mentaliteit en mijn uitdagende vragen. Ik hoef je business niet te kennen om je er wel een prikkelende & stimulerende vraag over te kunnen stellen. Het denkproces dat daardoor start, levert jou de antwoorden waarmee je je koers verstevigt en dus vaart blijft houden. Kernwoorden: klantgericht, prikkelend, commercieel, menselijk, sportief, bourgondisch.

Ies den Daas

Ik ben een ervaren ondernemer. Als directeur van een familiebedrijf heb ik groei gerealiseerd van een verliesgevende organisatie met 45 FTE naar twee winstgevende organisaties met 100 FTE. Mijn succes kwam voort uit een coachende stijl van leidinggeven. Dus met de juiste vragen mensen zelf verantwoordelijk maken voor de hun keuze! Na mijn 17 jarige loopbaan als DGA heb ik me verder ontwikkeld als internationaal opererend directeur, business developer, adviseur, bestuurder, projectmanager én coach. Deze ervaring neem ik mee als ondernemerscoach. I have been there!