Referenties
Wat onze coachees over ons zeggen

Arnold Steenbeek

Managing Director / Heart Selling

In verschillende situaties en al heel wat jaren heb ik Ies goed leren kennen en vind hem een: onverschrokken ondernemer, buitengewoon goede luisteraar, scherp onderzoeker en bovenal aimable professional. Ik beveel hem van harte aan als coach, sparring partner of trusted advisor 

Marie-Louise de Smit 

Eigenaar & Advocaat @ LA&WS Legal Advice & Workable Solutions, Voorburg


Bij het opstarten van mijn onderneming heeft Dirk mij geholpen om focus aan te brengen. Hij daagde mij uit om dieper na te denken over wat ik wilde, waardoor ik de juiste koers heb kunnen bepalen. 

Kors Zeggelaar

voormalig  DGA / Trade Group B.V.

Ies geeft je een heldere blik en haalt het beste in jezelf en anderen naar boven. Zijn inlevingsvermogen is groot en zet je door zijn scherpe analyse op een hoger niveau.

Pieter de Boer

Notaris @ De Boer Advies & Notariaat, Hoofddorp

Als je ondernemer bent dan ben je kapitein op je eigen schip en kun je op je eigen kompas varen, maar als je naar een veilige haven wilt dan heb je een goede loods nodig. Dirk is zo'n loods. Hij loodst, maar neemt niet over. 

Sierk Coolsma

Regional Vice President Americas / iBasis

Ies werkt vanuit een open mind zonder oordeel. Met zijn scherpe vragen heeft hij me op cruciale issues verder gebracht.

Rogier Wijn

Advocaat & partner @ De Bok Roijers Gasseling Advocaten, Rotterdam

Dirk geeft je een andere kijk op zaken, waarmee je verder kunt. Die laat hij je zelf op een praktische manier ontdekken.

Eric Poslavsky

Tender manager / Harting-Bank

Ies is een empathische coach, die ook goed prikkelende vragen kan stellen. Een gesprek met hem is verhelderend en geeft altijd positieve energie!